Vil du med en tur i skoven…?


…Der er så fuld af sjov, inde i en skov. Der sker i hvert fald mange ting i Fårup Sommerland, hvor Anders og jeg befandt os i går sammen med bl.a. Anders’ lillebror og kæreste. Det var faktisk Anders’ lillebror, der kørte, og det klarede han nu meget godt. Jeg glæder mig også til, at få kørt lidt.

Falken, den fik kun fornøjelsen af mig en gang, denne gang. Jeg spænder så meget, at jeg føler jeg sidder med 180 graders vinkel, når det så går nedad igen, og det er alt for voldsomt for min mave hehe. Men heldigvis er der så mange andre ting, man kan underholde sig med.

Vi kom også en tur i vandland, hvor vi bl.a. prøvede den nye Vandcyklon. Den var faktisk ok, lidt underlig især den første gang, når man glider i mørke, uden kan kunne se den mindste, hvor man er på vej hen. Lidt trist var det, at nogle gange gik man i stå, lige inden man ryger i selve cyklonen (det sidste stop i turen), og så skal man selv skubbe sig videre. Det er helt klart sjovest, når man sidder to på de der nye 8-talsringe. Hvis forlystelsen skulle være helt kanont skulle der næsten være flere cykloner, så turen den fortsatte ;)

Før vi tog afsted havde jeg dagen inden slået mig, så jeg havde et stort blå mærke, men det var næsten ingenting mod alle de slag man synes man fik i de diverse forlystelser. Man bliver godt og grundigt rystet igennem, men sjovt er det nu alligevel. Jeg sendte også med at blive lidt forbrændt, især i ansigtet, så det ser ud som om jeg har haft solbriller på. Skuldrene slap heller ikke helt.

I går fik Anders også sendt budget for vores udlandstur til den der har med legatet at gøre, så nu er det bare at krydse fingre for, at det bliver godkendt med det samme. Så kan vi nemlig gå i gang med at bestille billetter, selvom vi er nødt til at lægge en masse ud i starten, for ikke at rende ind i skattebøvl senere.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*