Mod nye vande


En lidt trist afsked. Jeg solgte mine fisk i dag sammen med foder og lidt planter. Min viftereje solgte jeg også, desværre. Rene Dif, min forhenværende viftereje, var vi nu blevet glade for, men han har forhåbentlig fået et godt hjem. Jeg var alligevel blevet mere ligeglad med mine fisk, følte ikke så stor glæde ved at passe dem; især nu vi skal ud at rejse i 1-1½ år. I det mindste er fiskene da samlede, han købte nemlig det hele. Jeg flyttede dog Amanda Amanoreje og Elvira Bo (langarmsrejen) til mit Rejerarium på mit arbejdsbord. Jeg satser på min mor gider passe på dem, mens jeg er væk. De er nu ikke så vanskelige; de spiser nemlig ikke så meget og passer gerne sig selv og renser akvariet.

Det er nu lidt trist, for nu er akvariet helt tømt for grus, vand, planter, fisk og udstyr. I morgen skal det lige renses det sidste og så skal det pakkes væk. Jeg havde dog overvejet, at sælge det, men det er jo min fødselsdagsgave. Vi får se, det kan altid sælges, når vi kommer tilbage. 

Vi har efterhånden sagt det meste op, så nu er der snart ikke nogen vej tilbage, men det går nu ikke så meget. Jeg glæder mig nu til turen!Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*