Eksploderende smoothie


I dag er det den 07.07.07, lige en dag for mig. Jeg elsker sjove talkombinationer bl.a. i form af klokkeslet og dato. Så jeg så frem til denne dag, men jeg er ikke den eneste. Eva Longoria fra Desperate Housewives skulle efter sigende giftes i dag; hun går nemlig også op talkombinationer, og især skulle denne kombination bringer lykke, mener hun.

Lykke har det ikke ligefrem bragt mig i dag, nok snarere uheld. Det startede med jeg, hos mine forældre, ville tage et dejligt bad. Jeg ved, at der kan være problemer med varmen i vandet, at den ikke holder konstant temperatur og kan blive køligere; det er noget med vandværkets levering. Nå men i dag var den helt galt. Det blev hurtigt meget koldt, og det kunne slet ikke blive varmt. Så det var en meget kold og KORT tur jeg fik under bruseren. Heldigvis havde jeg da ikke nået at putte shampoo i håret. Det var også meget lidt varme, der var kommet fra fjernværket. Så jeg prøver igen i morgen. 

Hvis bare det var det eneste der gik galt. Vi tog i storcentret, min mor og jeg; jeg kørte (min far sad ved siden og kørte bagefter hjem). Vi skulle kigge på tøj, badetøj, sko m.m. Vi var rundt og kigge lidt, da min mor tilbyder mig en blåbær-hindbær smoothie, som vi begge elsker. “Hun at ryste den!” siger hun; selvom hun faktisk selv havde rystet den. Så det gjorde jeg for en sikkerhedsskyld. Jeg åbner låget og sætter straks munden til flasken for at tage en slurk. Det smager ikke helt godt i dag og samtidig fosser det op af flasken med rødlig smoothiedrik. Hvis det så bare var en lille smule, men næh nej, det vil ingen ende tage. Jeg står bare der med flaske, der som en vulkan spytter lava op. Det vælter ned på gulvet i storcentret og sprøjter til alle sider. Jeg står helt måbende og hjælpeløst og klamrer om flasken. Til sidst tager min mor flasken og smider den i skraldespanden, men ikke uden at den lige har svinet hende til og lavet et langt spor af smoothie. Det er noget værre griseri og ligner faktisk lidt blod i udseende og konsistens, for der er lidt dæmpet belysning. Der kommer endda en kvinde forbi med børn og siger “Jeg håber ikke det er alvorligt”, hvortil jeg hurtigt svarer “Nej nej, det er bare en smoothie, der er eksploderet”. Vi har ikke nogen servietter, så vi går hen til informationen og fortæller om uheldet, så de kan få ryddet det op. For folk tror der er sket noget slemt. Jeg er stadig lidt i chok, det var ikke lige det jeg havde forventet. Men det var nok en gammel smoothie, der bare havde ligget og gæret.

Oven på det hele fortsætter vi vores søgen efter tøj, mens der i baggrunden er en skrækkelig larm af et par, iført baltøj, der står og skråler på scenen. Det er højt, falskt og trælst at høre på, og det virker som om det bliver ved i en evighed. Til sidst dør det dog hen, puha så overlevede mine ører lige akkurat.

Vi fik da købt noget tøj på udsalg, men desværre ingen sandaler. Måske er jeg bare for kritisk, men jeg synes de sandaler, der for tiden kan findes er så underlige og dyre. Indtil videre har jeg opgivet søgningen, men jeg trænger måske bare til at komme til en anden by ;)Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*