Back to Eelcastle


Så er jeg hjemme igen. Det var nu dejligt at være hjemme og få kørt lidt. I går kørte jeg til Middelfart og hjem igen. Det var en hurtig tur, for den udstilling (som vi har været mange gange ved, som skifter fra tid til anden, der udstillinger alt fra badekar, køkkener til pumper og døre) med bl.a. pumper, som min far ville se var skuffende, og brochurer var der heller ikke mange af. Jeg kørte ad motorvejen derned og en anden vej hjem. Så jeg fik kørt over begge Lillebæltsbroer ;)

Det er ikke så tit, jeg får stempelkort til tog i stedet for de almindelige billetter. Så selvfølgelig glemte jeg i al hast at stemple kortet. For det var ikke helt nemt, denne gang, at se hvor toget blev af, og så brugte vi lidt mere tid på min parkering i bås end jeg regnede med. Heldigvis var han så flink, ham konduktøren, at jeg fik lov til at stemple, når jeg skulle skifte i Fredericia, så jeg slap for en bøde på 600 kr, pyyyyh! Nogle gange har man lov til at være heldig når man er endt i en uheldig situation.

I dag fik vi også afvist vores budget til turen, der var vist lidt meget ferie og andet udstyr. F.eks. kunne vi ikke have cykler, når vi også havde bil, eller gps. Så der skulle redigeres og fjernes ca. 60.000 fra budgettet. Det betyder også, at vi desværre er nødt til at skifte Fransk Polynesien ud med en anden stillehavsø, Cook Islands eller Fiji. Ayers Rock bliver der vist heller ikke noget til, medmindre vi får sparet nogle andre penge fra budgettet, mens vi er dernede. Vi får se.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*