Vores første selvdyrkede tomat


Så kom dagen endelig. Ja faktisk skulle vi jo nok have nydt den første tomat for 1-2 dage siden, for den var efterhånden lidt blød. Men så fik vi spist 2 tomater, og der er allerede en mere, der snart skal nydes. Smagen var dejlig, men den første føltes lidt mere melet og skindet er lidt hårdt at komme igennem. Den anden var bedre, for den havde ikke hængt så lang tid. Men vi ville ikke risikere, at den første ikke var moden nok. Men vi kommer til at spise en del tomater, men formentlig 1-2 stykker af gangen, men det er da også hyggeligt at kunne gå ud på altanen og snuppe en tomat eller to. De er nu også ret høje, vores 2 tomatplanter, og jeg har klikket de nederste grene med blade af, der hænger under den første klase tomater. Det havde jeg læst et sted, skulle være godt, så tomaterne kunne få mere sol og evt. nærring.

Vores tomatplanter på altanen i Da Vinciparken.Haps, årets første, og i al almindelighed vores første selvdyrkede tomat.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*