Mariehøns i massevis


Endelig lovede DMI lidt godt vejr, så vi besluttede at tage til stranden, for blandt andet at bade, for det er lang tid siden, jeg har badet hjemme i DK.

Vejlerne - Bygholm.Mariehøns i massevis - dette er blot en lille brøkdel af dem, der var ved Bygholm Vejle.

Første stop var Vejlerne, blot en af dem, nemlig Bygholm Vejle. Her blev jeg mødt af et chok – der var ufatteligt mange mariehøns. På parkeringspladsen, på skraldespanden, på husene, ja overalt, et eksempel kan ses på billedet ovenfor. Jeg har aldrig i mit liv set så mange mariehøns på én gang. Vi kom egentlig for at se klyderne, men der var ikke én, til gengæld var der en masse skestorke. De er nu også fine, og det ser så sjovt ud, når de går og finder mad i søen, med hovedet fra side til side.

Anders har fundet endnu en mariehøne, som skal have et smølfespark.Nææææh en mariehøne - mon den også går til angreb.

Efter en ok frokostpizza i Fjerritslev (der var ikke rigtigt andet end fastfood desværre), kørte vi til Svinkløv Strand, der ligger i nærheden af Fjerritslev. Vi fandt hurtigt en plads på stranden til alt vores lort; der var ikke helt så mange mennesker omkring middagstid. Men der gik ikke længe før vi blev overfaldet af den første mariehønsebande. Der var også blomsterbier, så der var rigeligt at vifte væk. Det værste af det hele var, at de bed, de mariehøns, av av.

Der var masser af mariehøns, men til gengæld var der også dejligt vejr.Forbistrede mariehøns.

Så vi hoppede i vandet 2 gange. Det var køligt, men efter et stykke tid var det til at holde ud, og her var der ikke mariehøns. Den sidste omgang, fik vi noget af en vandkamp, så selv de små børn kiggede, men vi morede os, og det er jo det vigtigste. Det begyndte at trække op hen mod eftermiddagen, så bølgerne blev mere voldsomme. Vi gjorde flere forsøg på at komme mariehønsene til livs; smølfespark, terrænudfordringer og begravelser, men ligemeget hjalp det. Næste gang vil det være rart med en form for beskyttelse, måske i form af et telt. Men ellers en dejlig lille tur.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*