Ferskenfest


Torsdag aften var Anders og jeg inviteret til ferskenfest i Aars; hans forældre har et mellemstort ferskentræ. Nogle af dem var ret store, men desværre smagte den ikke af så meget den første jeg fik, men den jeg fik inden vi tog hjem, se det var dejligt. Men de fleste af dem, smagte ikke af så meget, hvilket er en skam, måske de skal have mere gødning og sol. Men jeg troede nu heller ikke, man kunne dyrke ferskner herhjemme, i hvert fald ikke uden drivhus.

Det var dejligt at hilse på kattene igen, og jeg kan aldrig stå for den marple-bengal de har, Max, så fantastisk blød og skinnende. Vi fik serveret aftensmad og blev sendt hjem med en hel del ting; 7-8 ferskner, et godt bundt rabarber, et lille glas hjemmelavet tyttebærsyltetøj, hjemmesyltede rødbeder, timian og salvie. Dejligt. Men det er mange ferskner at fortærre selv; Anders er i Skive hos sin lillebror.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*