Mad Donna – vores 8. års dag


Jeg havde fra arbejdet fået nogle rabatkort til Mad Donna, så vi besluttede os torsdag at tage ud at spise, for at fejre lidt at vi nu har været sammen i 8 år – som tiden dog går :) Vi havde nu ikke de store forventninger, da vi før, for mange år siden, havde spist derinde. Det er fint nok men ikke noget specielt. Tjeneren virkede ikke særlig erfaren, og vi blev hurtigt træt af vendingen “Nu skal I se, her er (bestik/mad) til jer”. Hun var nu heller ikke særlig god til at forklare maden, “Nu skal I se, her er en hummercappuccino til jer” – den smagte fint men der var meget af den og ikke noget knas eller overraskelser i suppen. Min favorit forklaring fra tjeneren var om desserten “det der er en blanding af en mousse og is, og det der, det er med pistacie”, så blev vi så meget klogere. Faktisk var det nemmere bare at gætte selv. Desserten skulle bl.a. indeholde en pistaciesoufflé, men det var vist en lille kage af lidt marzipan med nogle tørre pistacier over. Så vi var glade nok for de 200 kr rabat, og går nok ikke derind medmindre vi får rabat igen. Men nu har vi jo også lidt mere kritiske og blevet forvænt.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*