På glatis – Gigantiums isarena


Fredag den 9. oktober havde personaleforeningen på min arbejdsplads arrangeret ishockey i Gigantium, og nej det er ikke bare for at se en kamp, vi skulle selv ud at spille. Vi skulle møde i god tid, og vi forstod hurtigt hvorfor. Det tog en frygtelig tid at komme i udstyret og “tape sig sammen” (tøjet var for stort). Tøjet lugtede også, udover at være tungt, men det var først, da man fik bevæget sig, man virkelig kunne lugte sveden fra den tidligere bruger.

Udstyr til én person + skøjter og stav - tungt var det også.Målmændene skulle have hjælp til at få benskinnerne på.

Målmændene skulle have en del udstyr på, og de måtte have hjælp til at komme i tøjet, især benskinnerne, der havde en del spænder. Vi havde isarenaen 1 time, så det var med at få udnyttet tiden. Holdene var ikke blevet delt helt så godt op, det røde havde 5 udskiftere og vi, det hvide havde kun 3, hvoraf den ene blev skadet under spillet, og jeg holdt mig til banken eller kanten, så reelt kun 1 udskifter.

Der var en del, der var nede at sidde på isen, men humøret var stadig højt.Mig i fuldt udstyr. Det er 2. gang jeg står på skøjter, så jeg endte med at skøjte rundt ved kanten.

Jeg tror de fleste var nede og hilse på isen, men det ødelagde nu ikke humøret, for det hører jo med. Jeg holdt mig som sagt til kanten; jeg har kun 1. gang for minimum 13 år siden stået på skøjter, så det kneb lidt med balancen, men så længe, jeg holdt mig til kanten gik det. Jeg fik da også ramt en puck.

Der var dog nogle, der var ret gode til både at holde balancen men også at spille.Holdbillede.

Til sidst måtte jeg dog ud på isen for at være med på holdbilledet; jeg fik lidt støtte, men kunne selv komme ind igen. Der skal nok bare lidt mere træning til, for jeg synes jo hockey er sjovt nok. Bagefter var vi ude at spise på Cafe Stygge Krumpen og ellers bare lidt i byen. Jeg kom hjem omkring kl. 3 men min weekend var heldigvis ikke ødelagt for lørdag tog vi endnu en gang på kantareljagt. Der var bid, 350 g, men det er ved at tynde ud i vores lille sted, og frosten er ved at komme.

Ellers har jeg været til firmabowling onsdag, hvor vi spillede mod Gøl. Vi vandt stort, men det var nu ikke så meget min skyld, selvom jeg vandt en enkel runde med 2 point – i den lave ende af pointskalaen, men pyt det tæller alt sammen. Lørdag den 17. oktober var vi et smut forbi Aars for at hilse på katte og Anders’ forældre. Der faldt også en aftensmad af, som var ren julestemning; flæskesteg med rødkål og brune kartofler :) , der var dog ikke ris a la mande til dessert, men en hindbæryoghurtdessert.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*