Parkerede du i en sø i går?


Det var spørgsmålet Falckmanden stillede mig i går. Altså jeg var inviteret ud til Anders’ forældre lørdag (Anders er stadig i Boston, så det var kun mig). Og vores bil havde stået 1 måned uberørt. Så det kunne jeg have sagt mig selv, at der måtte være noget frosset med bilen. Men at bagdækkene ligefrem var frosset ned i is, havde jeg ikke gættet, derudover var bremser selvfølgelig frosset til. Falck sagde godt nok, der kunne gå 2 timer til de kom, men heldigvis gik der vist maks 40 minutter. Jeg havde været ude med varmt vand, men det lavede bare små søer uden at smelte isen. Falck fik nemt bilen fri; man skulle bare være meget hård ved den og gasse op, hvilket resulterede i et “klonk!”, og den var fri. Så jeg var klar til at køre til Aars. Det var nu ikke fordi, jeg syntes bremserne føltes så rare, men de var nok stadig lidt frosne. Endelig ankom jeg, og så opdagede jeg, at bilen var tom for benzin, typisk, for vi havde da tanket kort tid før sidste gang, vi kørte i den. Hvor det er forsvundet hen er ikke til at vide. Selve besøget gik fint nok, og jeg kørte hjem om aftenen, selvom jeg ikke bryder mig om at køre i mørke, men min egen seng er jo bedst, desuden skulle der komme sne.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*