Mit første strikkede sjal


Efter lidt instruktion i strikning både af Anders’ mor og på nettet er jeg kommet i gang med at strikke, nu mangler jeg bare lige lidt hækling også. Men jeg er så endelig gået i gang med noget og blev færdig i går nat :) Det tog nu ikke helt så lang tid, fordi det er let og med lidt huller. Men det er mit første færdige projekt. Da jeg var mindre lærte jeg også at strikke, men det blev altid så stramt og fyldt med huller (når der ikke skal være nogen) at det droppede jeg hurtigt. Det var nu også fordi, der stadig er køligt på arbejdet, så jeg ville strikke noget varmt.

Sort mohair-sjal med hulmønster.Og så lidt tættere på, så mønstret lettere kan ses.

Sjalet er strikket efter denne opskrift. Det er strikket med 50 g mohair-garn (30 % mohair, 70 % acryl) og blev til i alt 113 masker med størrelse ca. 100 x 64 cm.

Jeg har mange projekter i gang på samme tid, men lad os se, hvor længe mit strikkerush holder :)2 kommentarer »

  • Ingeborg siger:

    Det er da blevet fint :o )

  • Dorte Klerke siger:

    Tak. Ja jeg synes også det er fint, men alligevel kunne det godt være lidt bredere over skuldrene, så det kan hænge lidt mere. Men måske er det ikke lukket løst nok af, da det krøller i topspidserne.

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*