Hu hej vilde strikketøj – endnu et sjal færdigt


Det er måske meget godt Anders kommer hjem i morgen; på visit, som han kalder det (han tager afsted igen tidligt om morgenen den 21. februar), for jeg er vist blevet lidt besat af det strikning. Men det er så dejligt, når man hurtigt kan se resultater. Under alle omstændigheder er det blevet til et sjal mere. Længere, limegrønt og med 50 frynser! Desværre er billederne lidt mørke, men det er også aften eller mørkt udenfor, når jeg er hjemme. Og så er gulvet nok ikke det bedste sted at tage billeder.

Limegrønt sjal med frynser.Samme sjal, tættere på, så mønstret lettere kan ses.

Jeg har brugt 50 g limegrøn mohair-garn med 30 % mohair og 70 % acryl. 50 frynser blev der som sagt til, de skulle laves ca. 22 cm lange, men studsede dem lidt, så der gik lidt garn til spilde. Det blev ca. 82 x 96 cm langt, og blev strikket på pind 15 i stedet for pind 20 ellers var det nok blevet lidt større (opskrift fra bogen “På pinde & nåle – strikkede og hæklede favoritter”). Men et sjal til 17 kr er nu ikke af vejen :) Eneste ulempe er, at det fælder en del. Jeg håber lidt det blot er i starten ellers skulle en tur i fryseren hjælpe.2 kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*