Wellness-tørklæde og lerduer


Tidligt fredag morgen den 19. februar tog vi afsted mod Århus. Anders havde et møde, men vi skulle senere på dagen til Brejning og på Comwell, Kellers Park. Det var ikke planlagt, vi skulle køre til Århus og besøge hans mormor, men vi var lidt bange for ikke at kunne komme afsted pga. den sne de varslede. Så det var nok en klog beslutning. Jeg fik reddet mit tørklæde, jeg havde lavet fejl i, og blev endelig færdig med det. De kaldte det wellness-tørklæde, som jo egentlig er et fjollet navn, men det så dejligt ud. Det skulle oprindeligt strikkes af 100 % cashmereuld, men jeg havde tidligere købt noget dejligt, blødt 100 % merinould (lyserødt), så det ville jeg bruge. Opskriften sagde 270 cm, men det syntes jeg lige var langt nok, så jeg stoppede inden.

Wellness-tørklæde.Tæt på.

Det er strikket efter opskriften her, men det var svært at se mønstret, så det var lidt en overraskelse, når man fik det strikket. Tørklædet blev :) ca. 162 cm langt (ikke fuldt udstrakt) x 12 cm. Der er enkelte fejl og nederst gik, der noget galt, ingen lige kunne redde, så en lappeløsning, måtte jeg lave. Men det virker rigtigt dejligt, og efter jeg har damppresset/strøget med damp, er det strukket mere ud, så det ikke krøller sammen. Og jeg glæder mig til at bruge det. Jeg brugte 2 nøgler af 50 g, og har faktisk 2 ekstra nøgler i samme garn – men jeg tror nu ikke, jeg går i gang med et nyt.

Værelset på Kellers Park var som, vi huskede det, dog havde de lige glemt at støvsuge under sengen :( Og badeværelset, ad der var mange hår i risten i bruseren (faktisk var det også sådan sidste gang), lister og skraldespand havde masser af støv, og vi måtte lede et stykke tid efter små håndklæder, som vi fandt i et skab. Kl. 17.30 havde vi en lerindpakning for par (nu havde jeg for ngoet tid siden fundet 500 kr, så de skulle gå til en behandling, godt nok kun tilskud men stadig). Det var dejligt afslappende, når man lige havde vænnet sig til at blive smurt ind i sort ler og pakket ind i plast og varmetæppe. Og lotion bagefter på kroppen var rigtig dejlig. Jeg vil ikke skrive så meget om det, for så bliver det bare for langt :) Bagefter kunne vi sidde i et relaxområde, hvor der var juice, frugt og nødder. Der lå faktisk også en svensk sømmåtte. Hvorfor man vil pine sig selv med at ligge på sådan en vides ikke helt. Men det var ikke længe, vi følte os velkommen der, for hun kom og ryddede det meste væk. Pyt vi gik i AquaSpaområdet og slappede lidt af. Og det var vist godt, for dagen efter var der fyldt med børn, og kunne ikke længere klassificeres som et stilleområde. Men vi fik væltet os i sne :)

Aftensmaden var bestemt god, 4 retters + appetiser. Alt fra kyllingelever, torsk, hummersuppe, svinefilet og hvid chokolade. Desserten var virkelig god. Vi havde blot bestilt 1 vinmenu, men det var også fint nok til deling. Faktisk fik jeg et gratis glas vin til desserten, dejligt, men nu tager de også 30 kr for vand, hvis man ikke drikker vin. De havde glemt brødet til os, og da vi spurgte fik vi det serveret, men dog uden smør og en del var lidt for sorte. Så udover lidt dårlig service og forvirring hos tjenerne, var det bestemt en god aften.

Morgenmaden var som altid god, med hjemmepresset æblemost og hjemmelavet nutella, mums. Efter en tur i spaen og en lyn omklædning på 3 minutter, fik vi checket ud, og var på farten. Vejret var forfærdeligt med masser af sne og tåge. Da vi kom hjem kunne vi se, der var kommet en hel masse sne, og vi var virkelig glade for, Anders i mandags havde fået en sneskovl, for vi var nødt til at grave en plads til vores bil.

I morgen tidlig tager Anders allerede til Boston, så det bliver lidt tomt, men så må jeg bare holde mig beskæftiget med besøg og strikning – jeg er gået i gang med en poncho, så jeg kan holde varmen på arbejdet.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*