Tøseaften – en gentagelse af successen


Denne gang var det Kristina, der havde valgt at holde en hyggeaften, og der var ellers inviteret 6 personer, men kun 4 kunne i sidste omgang komme. Hendes kærsten var dog hjemme, så der var lidt testosteron til stede.

Der blev serveret 3 slags pizzaer og til dessert brownies (godt nok en maizenablanding, men de var gode) og is til. Og det smagte bestemt godt. Der blev rigtigt kaglet igennem. Jeg blev kørt hjem af en fra festen, så det var dejligt nok. Den sidste bus var også kørt.

 I går var Anders og jeg inde at spise på Mundgott, der ligger ved nytorv inde i byen. Dejligt men fed mad: Langtidsstegt bornholmerhane med agurkesalat, syltede tranebær og kartoffelmos. Til dessert æblekage med creme fraice – det kostede 198 per person, så det var ikke så galt. Og godt var det. Så lige hurtigt hjem med bussen for kort tid efter at blive hentet af 2 kollegaer fra arbejdet – firmabowling. Jeg vandt den første serie, men tabte så de 2 sidste, men vi vandt overordnet set, så det var godt nok. Hyggeligt som altid.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*