Meget lun poncho og Anders’ fødselsdag


I morges fik jeg lige syet min hurtigtlavet poncho sammen. Og sikke lun den er, jeg kommer vist ikke til at fryse om skuldre og overkrop på arbejdet mere. Hvorfor strikkede jeg den dog ikke før. Det er lidt en selvkreeret opskrift men med inspiration fra en poncho i min bog. Jeg brugte noget 100% tykt uldgarn. Og i stedet for perlestrik, der ikke skulle være så drøjt i brug lavede jeg ribmønster, 4 ret, 4 vrang – det krøller så godt nok mere, men jeg synes den sidder godt nok. Ca. 100 cm langt skulle det være og syet skråt sammen. I den oprindelige skulle der bruges 400 g, til denne brugte jeg kun 200 g, strikket på pind 6. Her er så resultatet. Den ser pænere ud, når den bruges oven på noget mørkt, men nu er Anders ikke hjemme til at tage ordentlige billeder, mens jeg har den på.

Hurtig poncho.Tættere på.

I dag bliver Anders 27 år, og jeg ringede til fastnettelefonen i hans lejlighed i Boston. Han var lidt overrasket over, hvem det kunne være :) Det er lidt en skam, vi ikke kunne fejre den sammen, i stedet er han der alene og arbejder og spiser resten. Men vi fejrer den, og som min gave til ham, skal vi ind på Noma i København den 28. maj. Så det bliver spændende. Og i dag er der kun 3 uger til jeg tager til Boston; hvor bliver det spændende, og så vores weekendtur til New York.2 kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*