En sød og nem sjælevarmer/bolero


Så fik jeg kreeret endnu en strikket sag, denne gang en fin rosa sjælevarmer/bolero i 30 % mohair, 70 % acryl. Den var hurtigt strikket, selvom jeg måtte starte forfra. Jeg syntes jo det lød så lidt i den opskrift, jeg havde fundet, at jeg fordoblede den, men den blev efterhånden mere “elastisk”. Og dette garn er ikke helt nemt at trævle op, så jeg måtte droppe det og starte forfra. Men her er den så, selvom den ser mere rød end rosa ud, måske kan farven bedre ses her.Rosa, hurtig og nem sjælevarmer/bolero.Fra siden, desværre lidt sløret, men ikke nemt at tage billeder af en selv, og så på badeværelset :)

Den er strikket efter denne opskrift. Hvor jeg lavede ribmønstret 1 ret og 1 vrang.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*