Vinsmagning i NEAS


Den 7. maj fik jeg endnu engang besked om, at jeg havde vundet en bog; gennem det firma, der styrer vores kokke i kantinen. Denne gang var det bogen “Chop Chop”, sidst var det en vegetarbog. Der er vist ikke så mange, der deltager :)

Nå i går, den 12. maj, havde vi i personaleforeningen arrangeret en vinsmagning. Vi havde lagt det en hverdag, men da torsdag var en helligdag, gjorde det næppe så meget. Der var et ok fremmøde på 32 personer, og selv direktøren Bo, var mødt op. Det var med lynets hast, vi kom igennem de 8 vin, og han fortalte vældigt om vinene og skyndede på os, så vi kunne komme videre. Dette resulterede så også i, der næsten ikke var en eneste person, der ikke har godt beruset. De fleste af vinene var rigtigt gode, især den sidste, Ode to Lorraine, men nu er jeg jo til Australsk vin i forvejen.  Da vinkenderen var gået, var vores direktør nede i kælderen efter mere vin, ikke mindre end 8 fik han hevet med op, og det vel at mærke 2 gange. Så vi var der nok af. Desværre var der en, der ikke kunne holde det i sig, og det så endda foran direktøren. Men jeg tror Bo, tog det meget pænt. Personen fik også malet vores trappe rød, og jeg var meget tæt på at få en ikke lyserød men bordeaux-bluse. Puha, men han blev sendt med taxaen, og jeg håber det gik.

En anden var helt fra den, og hun kunne ikke huske, at hun havde slået sig, ja faktisk var der en del af aftenen, hun ikke kunne huske. Men hun havde det største blåt mærke, jeg længe har set, på armen. Og andre kunne fortælle hende brudstykker af aftenen. Hvor er jeg glad for, jeg ikke har oplevet at få black out, det må være forfærdeligt. Jeg cyklede hjem, men fortrød det lidt, for det var noget slingrende, men jeg holdt mig da på cyklen, som var mere end en anden fra arbejdet havde gjort.

Dagen efter kom Anders’ lillebror på halv uanmeldt besøg, han havde aftenen inden spurgt om han kunne komme forbi. Jeg var lidt dårlig og meget træt, og ville egentlig bare sove, men dog alligevel ikke, når man har besøg. Og det var først flere timer efter; efter xboxspil m.m., at han tog hjem, og så var det næsten for sent at gå i seng igen, så der var ikke andet for end at holde ud til om aftenen. Heldigvis havde jeg taget fri fredag, så der kunne vi sove lidt længere :)2 kommentarer »

  • Halina Klerke siger:

    Dorte du risikerer alt for meget med at cykle beruset og UDEN HJELM. Og så er det bøde for at cykle beruset, hvis du bliver stoppet af politiet. Ham vinfremviseren skyndte sig for at få det overstået og gøre jerfulde. Lidt af en skandale.

  • Dorte Klerke siger:

    Ja jeg burde også have hjelm. Men de er så irriterende, og man føler sig ikke så fri. Nogle gange er jeg bange for at vælte, mest ned af meget stejle bakker, men jeg tror nu stadig jeg ville være bange med hjelm på! Ja jeg fortrød også jeg cyklede, og bare glad for jeg nåede hjem.

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*