Aamanns Etablissement


Vores hotelværelse på Wake Up Copenhagen er nu egentlig fint nok, pånær lige aircondition i rummet. Der var virkeligt varmt, og solen havde ikke engang stået så voldsomt på vinduet. Men problemet var nok at der var 1 stort vindue til et lille langt rum. Så det var som en sauna, og selve airconditionen kunne ikke følges med. Ellers var rummet godt indrettet med bad, og jeg syntes sengen lå hyggeligt op til vinduet. At dyne og pude ikke var super, var jo at forvente. De havde dog glemt at låse døren ind til det andet værelse, så det måtte vi lige ordne. Og så var vasken utæt, men det må være deres eget problem :)

I dag stod den på shopping og ellers bare lidt sightseeing. Og om aftenen spiste vi på Aamanns Etablissement, hvor vi fik nedenstående; for at smage mest muligt, fik vi forskellig forret og dessert. Men da den anden valgmulighed for hovedret blot var noget kalvefilet, valgte vi begge den lækre havkat.

Forret:

* Stegte kammuslinger med rygeostecreme, agurk, sødskærm og skalotteløg
* Stegt blæksprutte med havesyrecreme, lun persillerods crudité og syltede sagogryn samt sprødt rugbrød

Hovedret:

* Bagt havkat på bund af porrer med brunet smørsauce, valnødder og løgkarse. Hertil perlespelt vendt med vilde urter

Hovedret:

* Koldskål iscreme med granité af blegselleri og sukker ristede maltbrøds croutoner
* Bagte rabarber med kage “søbet” i rabarberlage, ristet brød-iscreme og ristede kerner

Det kan i hvert fald anbefales og til en pris på 315 for 3 retter er det bestemt rimeligt. Hertil nød vi et glas hvidvin. Det er selvfølgelig hverken på niveau med Noma eller Malling & Schmidt, men det er nu heller ikke meningen. Men jeg synes bestemt det er godt mad, og der er da også lidt af den samme tænkning med det nordiske, og hvad man nu kan finde i naturen, for vi fik en masse urter. Især blæksprutteretten var god, mums, men desserten med rabarber var nu ikke noget specielt – desværre var der ikke så meget smag i rababerne. Det er et hyggeligt lille sted, som vi bestemt vil besøge igen. Måske skulle man overveje at prøve deres smørrebrødsdeli, som ligger ved siden af.

Bagefter tog vi i biografen og så “Kick Ass”. Det var egentlig meningen med en tur i tivoli, men udover at være meget dyrere, lukkede nogle af forlystelserne snart, og så var det begyndt at være lidt køligt. God og anderledes film. Jeg valgte filmen, som vi havde snakket lidt om tidligere, hvor Anders var lidt skeptisk. Men bestemt en film, der er værd at se.

Vores lille weekendtur til København er snart slut, i morgen står den på brunch og flyvetur hjem.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*