En længe ventet slå-om-bluse


Så blev jeg endelig færdig med min slå-om-bluse i super kidmohair 85 % mohair og 15 % polyamid. Det tog godt nok også lang tid; lidt over 3 nøgler af 25 m på pind 7. Alt i retstrik. Helt tilfreds er jeg nu ikke, for jeg fik lavet en fejl ved ærmerne, så det blev ikke helt som opskriften. Og jeg synes det er umuligt at strikke tilbage eller “trevle” op i det garn. Så jeg sørgede for at lave samme fejl ved det andet ærme. Jeg synes faktisk ikke garnet virker så holdbart, når man har det på; det er meget tyndt. Men nu har jeg i det mindste haft den på. Opskriften er fra bogen “Designstrik” af Jytte Slente. Til gengæld luner den godt her i den kølige sommertid, og jeg endte med at kunne vikle den 3 gange rundt, selvom det blot var en small-størrelse.

Endelig blev jeg færdig med min slå om-bluse.Og så et mere forfra.

Jeg prøver at få afsluttet nogle projekter, og dette var min første bluse eller større ting, som ikke blot er et tørklæde eller simpel sjælevarmer. Men jeg skal nok øve mig lidt mere på ærmerne. Og jeg skal også have lavet lidt mere sommeragtige ting, hvis jeg kan finde tid til det.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*