Det første Da Vincijordbær


Vores jordbærplanter i Da Vinciparken.

I år prøver vi for første gang, at have jordbær på altanen. Jeg fik cyklet et sæt på 4 planter til 40 kr hjem. Den ene så dog allerede lidt trist ud, og den døde også nogle dage efter. De andre ser til gengæld fine ud. Der var allerede lidt bær og en del blomster, da jeg købte dem. Og nu var dagen så inde til at smage på herlighederne. Hele 3 styks var klar til fortæring, og de skulle indtages på behørig vis. En Créme Chantilly blev lavet af flødeskum med flormelis. Overpå dryssede vi flager af mørk valrhonachokolade. Til sidst de små stykker jordbær, og for pyntens skyld lidt mynte. Det smagte dejligt, og der var meget smag i jordbærrene.

Opdateret:  Allerede da jeg havde plantet jordbærrene, havde der formentlig været en fugl i jorden; det lå udenfor. Men her efter vi i weekenden havde været væk, var der blevet spist 1 ½ jordbær – æv :( Jeg overvejer om, jeg skal have fat i et net til at lægge over.

De første jordbær spist på behørig vis.2 kommentarer »

  • Ingeborg siger:

    Jeg har set net i Rema1000 :-)

  • Dorte Klerke siger:

    Det må jeg undersøge næste gang. Nu døjer jeg også med bladlus :( Men jeg har hørt brun sæbe blandet med vand og evt. sprit skulle være godt eller købe noget dyrt insektsæbe. Eller også er jeg nødt til at kassere dem og min chokoladeblomst :(

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*