Efterligning af Læsø-ret – Jomfruhummer med kål og estragon


Vi elsker alt fra havet, og herunder også hummere og jomfruhummere, så vi måtte bare efterligne en af de retter, vi fik på Læsø. Faktisk den allerførste ret, “Jomfruhummere med kål og estragonmayonnaise”.

En af de fine  jomfruhummere fra Metro.Nååååh!

Her er jeg i færd med at få dem renset; de var heldigvis døde, men virkede meget friske; som vi købte i Metro.

En  jomfruhummer på flugt (den er nu godt nok død).umfruhummere med blomkål,  spidskål og broccoli med estragonmayonaise og frisk estragon.

Den færdige ret, dejligt sommeragtigt; vi havde tilsat lidt friske ærter udover det, der var på Læsø. Her er der strimler af roden af broccoli, tynde blomkålstræer, blomkålsstykker og spidskål i strimler. Hertil en dejlig hjemmelavet estragonmayonnais, frisk estragonblade og ej at forglemme 8 ½ stykker jomfruhummerhaler til hver – og ikke kun 2 som på Læsø :)Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*