Et meget hurtigt uldsjal – afbræk fra andre projekter


Sjal på pind 20.

Imens jeg får strikket mit sjal fra Læsø færdigt (hvilket giver mig lidt problemer af og til, men jeg må være ved at være halvvejs), så trængte jeg lige til et hurtigt projekt. Vi var i butikken Biksen i Aalestrup, hvor de havde 20 % på stort set alt, også garn. Og her faldt jeg over det garn, jeg undlod at købe på Læsø, nemlig Milanogarn fra Hjertegarn, der består af 80 % uld og 20 % alpaka, det er et meget tykt garn, og ikke helt så gennemarbejdet, derfor må det også kun vaskes i hånden, så jeg endte med at give 120 kr for 3 nøgler garn. Opskriften købte jeg ikke, men jeg var så senere inde i garnbutikken i Aalborg, Design Værkstedet, hvor jeg lige fik afluret opskriften, som er MEGET simpel.

Det færdige sjal, med udsigt fra vores lange altan.Sikke det blæser :)

Det hele strikkes på pind 20, som det kan ses af første billede – jeg havde ikke pind 20, så de måtte også lige indkøbes. Og så slår man 3 masker op, strikker 1. pind ret og tager ellers 1 ud i den første maske. Således fortsættes indtil, der er 73 masker, og man lukke af. Så skal der ca. 20 frynser på – jeg fik 21 med 4 stykke dele som en frynse. Men hvis man ønsker det, kan det strikkes længere, men jeg synes personligt det er meget langt – 168 cm bredt og 114 cm langt (målt uden frynser), ca. Men der gik kun 2 nøgler af 100 g til selve sjalet og så lidt til frynserne.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*