Luftig silketop med lange masker


Jeg har i et stykke tid haft denne opskrift liggende. Og da jeg så endelig fandt præcis det silkegarn, der stod i opskriften skulle garnet med hjem. Faktisk var det hurtigt strikket, og den sidste del fik jeg strikket i weekenden i pauser mellem oprydning. Jeg syntes den var lidt kort, som det stod i opskriften, og kan godt li’ når det går lidt ned over måsen, så den blev lidt længere. I starten syntes jeg det gik meget godt, og ikke helt så løst, men til sidst blev den meget. Og man kan strække den til meget stor.

Første stykke af top færdig.Og lidt tættere på.

Så for at få den til at passe mig, måtte jeg lægge den 5 cm ind i hver side og være lidt kreativ, pga. de lange masker. Helt tilfreds er jeg ikke, men med et bælte kan jeg da bruge den. Det kan godt være den er luftig pga. hullerne men den er ikke helt let, det vejer godt til, men der er også næsten 200 g garn i sådan en fætter. Jeg ville ellers have haft den færdig til når Anders’ mor kom i mandags, men sammensyningen fik jeg først tid til i tirsdags. Men i det mindste har jeg haft den på på arbejdet i går, så den er blevet brugt.

Den færdige top efter at være syet meget ind - et bælte kan redde det meste.Og lidt tættere på, så mønstret nemmere kan ses.

Mønsteret kan jeg nu godt li’ og den var rigtig simpel, selvom der alligevel var en del masker at holde styr på. Og at skifte farve gik egentlig ret nemt, men hæftning af ender og sammensyning skal jeg vist blive lidt bedre til.

Og så har vi endelig besluttet os for, hvor vi skal på ferie. Her i morges bookede vi fly til Island; den 11. – 27. august. Det bliver dejligt, men der er ikke meget tid til at planlægge. Men vi regner også med kun at planlægge groft eller hvordan man kan sige, så det er de overordnede ting, der er på plads; at vi skal vandre 3-4 dage i starten og så ellers køre øen rundt med telt. Så er der plads til at man kan blive længere og kortere ved diverse steder. Lidt fifs har jeg fået og får formentlig også flere af min Islandske/Irske-kollega :)



Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*