Etape 3: USA (Los Angeles) til New Zealand (Auckland)


Vi ankommer til USA og kommer straks i en lang kø. På flyet udfyldte vi en Udfyldning af immigrationspapirer til USA.immigrationsblanket, også selvom man bare skal opholde sig i transitlokalet. Jeg havde lånt Anders den sorte kuglepen, så brugte selv en rød, men jeg tænkte nok jeg måtte gøre det hele om, da vi stod i kø. Fint nok, så kom vi til USA, men så bryder deres computersystem ned, og vi vente længe uden der sker noget, og vi skal gå et andet sted hen. Vi skal, selvom vi kun skal opholde os ca. 2 timer i transit, have scannet fingeraftryk og taget billede. Heldigvis slap vi da for et egentlig sikkerhedscheck, hvor sko skal tages af og alt elektronik og væsker op af tasken. Selve kontrollen med billede m.m. tog meget kort tid, og jeg fik mit første stempel i mit pas. Sikkerhedsmanden syntes da også det var for dårligt jeg ikke havde fået noget, men nu fik jeg jo det amerikanske ;) Det meste af tiden gik med at stå i kø, så det var ikke længe vi sad i det specielle rum med lidt frugt og mad. Der var også vand, men det tog jeg meget lidt af, jeg er personligt ikke fan af noget der lugter og smager af klor, men smag og behag. Ens fødder er blevet lettere hævet af sådan at sidde stille i ca. 12 timer i et fly, kun afbrudt af få ture til toilettet eller nogle enkelte flyøvelser. Så det var ikke så behageligt at gå rundt i vandrestøvler, der nu føltes noget mindre. Heldigvis kom vi hurtigt ind i flyet (det samme, der bare var tanket op og havde fået nye forsyninger)og lettede igen. Turen gik fint, igen med god mad, og ingen opkast denne gang, selvom det blev sat noget på prøve med den turbulens der hurtigt kom. Kaptajnen havde ellers lovet at det ville blive en glat og let tur, men selvfølgelig kan man ikke helt undgå turbulens. Endnu ca. 12 timer fik vi fløjet. Men det er nu smart med deres underholdning, på den fine skærm, der er noget airshow, hvor man kan følge hvor man er, hvor meget man har fløjet, hvor meget vi mangler, hvor højt vi er oppe, udendørstemperatur og nuværende og destinationens tidspunkt.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*