Etape 5: Melbourne til Cairns


På hotellet kunne man bestille en lille bus til lufthavnen; vi tog en kl. 5 om morgenen, for at være der i god tid. Vi skulle nemlig opbevare den ene kuffert, ellers ville det koste os mere i overvægt. Da det var gjort, checkede vi ind og spiste morgenmad; røræg, bacon, brød og tomat. Det var ok; men nok ikke helt prisen værd; det var dyrt men intet sammenlignet med hvad priserne er i danske lufthavne! Bagefter købte vi en kaffe og en mangosmoothie; kaffen var nu til Anders. Det var virkelig en god smoothie, der blev lavet for øjnene af den, dog var mangoen frossen, så der lå en 1/4 mango i bunden af koppen. Jeg ville være så smart lige at banke lidt på bunden, så den kunne glide ned i munden, men fik lavet hul med fingeren. Det så fjollet ud, men spist blev den, selvom den var ret så kold. Flyveturen gik fint; jeg fik det dog lidt dårligt, men det gik over. Cairns lufthavn er en meget lille lufthavn, indhyllet i palmer. Temperaturen kunne vi straks mærke, uhhh lækkert. Vi tog en taxa til hotellet, for lufthavnen ligger en 6-8 km uden for byen. Vi kunne desværre ikke checke tidligt ind, men fik lov at opbevare vores ting, mens vi traskede rundt i byen; igen iført vandrestøvler, lange bukser og uldsokker. Så det var en varm affære. Værelset er dejligt, simpelt men rummer det, der er nødvendigt: dog ikke køkken, men det vidste vi jo godt, dog var der en lille altan med udsigt til palmer. Vi havde ikke så mange planer for i dag (d. 25 sep), bare afslapning og ikke for sent i seng. For i morgen skulle vi starte vores dykkerkursus.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*