Kuranda – meget opreklameret


Den sidste dag i Cairns tilbragte vi i Kuranda. Vi tog toget, det specielle Scenic Train, der skulle være så flot. Hmm ja der var da 2 små vandfald, men det var så også det. Det var ikke pengene værd. Man kunne lige så godt have taget bussen og sparet de penge. I Kuranda er der en del aktiviteter, små men dyre. Vi valgte en, Birdworld. Det var ikke stort, men det var nogle flotte fugle. Vi fik taget en masse billeder, men det var en lille park, så man fik hurtigt set det hele. I det mindste var fuglene underholdende. Bagefter nød vi en sandwich. Vi købte dog også en mangosmoothie, men det smagte af jeg ved ikke hvad. Faktisk ikke så meget men lidt som vådt pap, puha. Der var i hvert fald ikke meget smoothie over den. Byen har en del ting af jern og metal, og det er egentlig ret gennemført. Selv skraldespandene er af metal og pyntet med metalfigurer, myrer, slanger m.m. Rundt omkring er der små metalfigurer på bænke på vejskilte. Vi tog “Skyrail” hjem. Det var nok udover fuglene højdepunktet. Vi kom ret højt op og det var en fantastisk udsigt, selvom det ikke var særlig varierende, men regnskov er jo pænt. Der var to stop, men vi stod kun af ved det sidste; man skulle alligevel skifte her. Der var ikke meget at se, så vi hoppede hurtigt på en skyrail igen.
Her er lige et af de mange fuglebilleder vi tog (To Sun conure-fugle).

 To Sun conure-fugle.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*