Lejlighed fundet!


Nu har vi efterhånden boet et stykke tid her på UniLodge. Ruderne føles papirtynde, for der kommer i hvert fald meget luft ind af dem, især når det blæser. Men så er det godt der er en radiator i hele lejligheden, der ikke fordeler varmen særlig godt. Nå vi har da vænnet os til Melbourne ret hurtigt, men jeg ville nu gerne have været i Cairns lidt længere, der er jo varmere. Dykkerturen har godt nok givet mig mange blåmærker og skrammer; jeg finder hele tiden nogle nye. Mine fingre var også blevet skrabet godt af at skulle tage våddragt på. Det er meget nemmere når den er våd, og man befinder sig i vandet, men den mulighed er der jo ikke når man er på en båd og skal gøre sig klar til at springe i vandet. Sådan en tank med luft, ca. 200 bar (jeg fik altid godt med luft, men fik alligevel brugt mest og hurtigst) er faktisk ret tung på landjorden, men lige så snart man kommer i vandet, er det næsten ikke til at mærke den.

Nå for at komme tilbage til Melbourne, så fandt vi i går en lejlighed, i forstaden South Yarra, ca. 4 km uden for Melbourne City. Det er vist en af områder, der betegnes som rige, men lejligheden er da inden for vores budget, så det er ikke galt. Vi så faktisk to lejligheder, men den anden, der lå i Richmond, tjah ok den var billigere, men det lignede lidt et fængsel. Den eneste gode ved den var, at den lå tættere på Melbourne og så de nye ting, den nye ejer havde proppet ind i den; køleskab, tv og dvd. Det var en ret kold følelse, lejligheden gav, og jeg ville ikke kunne finde mig godt til rette. Badeværelset så også noget faldefærdigt ud. Det største minus var vaskefaciliteter. Der var ikke vaskemaskine i lejligheden, men der var dog EN vaskemaskine til alle de lejligheder i komplekset, og nej gratis var det ikke, man skulle faktisk i et lille bitte lokale stå og fylde mønter i den, ok vaskemaskinen var vist stor nok, men sikke et rend det ville blive. Så vi besluttede altså for den anden, der virker meget mere hyggelig. Sikkerheden er også i top. Vores bil, når vi får købt en sådan, kan stå trygt bag lås og slå. Der er også en stor låge ind til lejlighederne med lidt planter omkring, så hyggeligt nok. I lejligheden er der så opvaskemaskine, vaskemaskine med indbygget tørretumbler og gaskomfur samt en masse andet, badekar f.eks. så jeg ved godt hvad jeg skal lave, hvis jeg skal slappe lidt af. Selvom lejligheden ligger et stykke fra selve Melbourne og Melbourne universitet, er det et hyggeligt og stille kvarter. Desuden er der gode transportmidler, sporvogne, busser og toge, næsten lige ved døren. Handlemulighederne skulle også være ok.

Vi flytter så i vores lejlighed på tirsdag (d. 9 oktober), så det passer med vores ophold på UniLodge er slut. Det bliver rart at kunne lave lidt mad selv, så bliver det også lidt billigere. Adressen til lejligheden er vist noget i retningen af 5/53 Caroline St., VIC 3141 South Yarra, Australia (det er lejlighed nr. 5 med husnr. 53).

Det eneste fine ved UniLodge er de ænder i forhallen, som jeg har taget et billede af. De ser så frække og lidt arrige ud, og jeg kommer altid til at tænke på The Nightmare Before Christmas ;)

Ænder.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*