Første dag i den nye lejlighed


Så blev det endelig dagen, hvor vi skulle forlade vores madlugtende, vindtrækkende og lidt larmende motel. Vi tog afsted fra motellet ca. kl.8 og fik vores bagage opbevaret, inden da havde jeg sørget for at snuppe alle de små shampooflasker og små kaffeposer med, så vi havde lidt. Afsted i den nærmeste 7eleven for at købe MetCards (som kan købes stort set overalt). Vi ville tage tram (sporvogn) nr. 8 mod Toorak, men der var lige kørt ind og der gik først en ca. 12 minutter senere, så vi vandrede til Flinders St. Station. Her gik der også noget tid inden, der kørte noget, så vi tjekkede 8′eren igen, men efter et værre renderi, besluttede vi os for at tage toget. Spor 9 sagde tavlerne, men ved spor 9 tog toget ikke passagerer, hvilket da var noget underligt noget. Heldigvis kom der et tog ved spor 8, som vi hoppede på. Kun 2 stop; første stop var Richmond og næste så vores, South Yarra. Vi var lidt sent på den; vi havde aftalt kl. 9 med ejendomsmægleren Debbie Davut, så vi ringede i forvejen.

Vi fik nøglerne, efter Anders skulle underskrive hist og her, faktisk en del gange, men overkommeligt. 2 sæt nøgler (hver med to nøgler) og en fjernbetjening til porten, hvor man kan have sin bil stående. Vi fik en inventarliste og en slags fejl og mangler-liste. Der er nogle ting, såsom at badekarret skaller af, vinduet i stuen lukker ikke helt tæt. Vi er de lykkelige lejere af 10 flamingoæbler og en bunke blade arrangeret i en potte; vigtigt at notere, de står nævnt på inventarlisten – utroligt ;)

Bagefter tog vi til vores motel for at hente vores bagage, to store kufferter og en mindre, ca. 65-70 kg, vi tog toget igen. Hurtigt hjem med bagagen og hurtigt afsted igen til Queen Victoria Market, hvor vi handlede stort ind, sådan da. Æblerne er gode hernede, men noget frugt er dyrt. Men ok det er jo heller ikke sæson for al ting endnu, så det bliver nok billigere.

Men jeg vil ikke kede jer med bagateller og fejl og mangler, men fortælle om vores aften; vores første hjemmelavede aftensmad. Tilberedningen foregik i mørke, dog lidt oplyst af 3 lidt dyrt indkøbte lys, men det var da hyggeligt nok. Ja som I kan gætte har vi ikke strøm ikke før torsdag i hvert fald; påstår de. Aftens menu stod på 2 ca. 200 grams bøffer af oksemørbrad til lidt under 40 kr samlet, hertil en herlig salat kreeret af undertegnede (blandede en pose salat af ruccola, spinat og andet salat til 4.80 kr for 100 g plus tomat, rødløg, god billig græsk fårefeta serveret med oliebalsamicodressing) komplimenteret af lækre grønne asparges til 4.80 kr bundtet og noget godt brød til og en god billig australsk Shiraz. Til dessert 2 stykker mango cheese cake, købt. Et rigtigt fest-indflytningsmåltid.

Det er ikke helt nemt, når man ikke har strøm, især det med køleskabet irriterer mig. Vi kan ikke købe noget, der skal opbevares i køleskab, medmindre vi bruger det hele. Så det bliver en glædens dag når der kommer strøm. Gas og vand har vi, dog mest koldt vand, elvarmeren er jo ikke tændt.

En ting, som jeg er virkelig glad for er, at Anders gik med til at købe en kande med vandfilter i, så ikke mere klorvand!1 kommentar »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*