El, internet og majs


Så fik vi endelig el efter næsten 4 hele dagen uden strøm. Vi havde bestilt tilslutning til om torsdagen, men fik det først omkring kl. 18 fredag. Imens har vi gået og følt os lidt primitive og godt snavsede. Vand var der nok af, men koldt. Anders tog et isbad, men det nægtede jeg. Heldigvis har vi badekar. “Det kan da ikke tage så lang tid at fylde badekaret”. Men det gjorde det. Først blev der hældt lidt koldt vand i. Imellem tiden havde jeg sat 4 gryder i forskellige størrelser og nogen uden låg over gaskomfuret, men det tog alligevel sin tid. Vandet koger ikke lige hurtigt på hvert plus, næh for de er nemlig forskellige, superhigh, high, medium og simmer. Hver gang vi fik hældt lidt kogende vand i badekarret, nåede det næsten at blive koldt inden næste gryde var klar. Men det lykkedes, i hvert fald at fylde 1/3 ca. af badekarret med lunken til let varmt vand. Så med bukkede ben og lidt venden og drejen og nakken bagover for at skylle håret kom jeg i bad.

Vi har så også fået erhvervet os internet, specielt billigt eller hurtigt er det ikke, men det er da internet og det fungerer ok. Mad har vi også fået indkøbt os en masse af; på Queen Victoria Market. I det forbindelse havde Anders købt majskolber. De fleste ved, at jeg ikke kan li’ majs. Jeg er dog begyndt at kunne acceptere enkelte majskorn i min mad, men majskolber tjah. Faktisk fik jeg allerførst smag på majs, da vi spiste ude i København inden vores tur til Australien. Men disse majs, mums hvor de smagte, det er ligemeget om de er stegt eller kogt, det smager herligt. Jeg er virkelig gået glip af noget alle de år, men bedre sent end aldrig. Jeg har altid associeret majs med majs fra dåse, og der er virkelig en forskel. Jeg har allerede fået ædt en del majs og indkøbt flere. Men nu skal jeg selvfølgelig passe på ikke at overdrive, så jeg kommer til at hade majs igen.

Vi er så småt gået i gang med at lægge billeder op; det tager jo lidt tid at lægge billeder op, de fylder jo lidt. Billederne kan ses ved at trykke på “Rejsefotos” (det er samme link, som Anders har på sit), her kan der også kommenteres på hvert enkelt billede, hvis man ønsker det.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*