Elsebeth Elg


Jeg havde taget fri fra arbejde d. 1. oktober for vi skulle med Anders’ forældre et smut til Sverige. Anders’ mor kan gennem arbejdet låne hytterne i Sverige, og da der pludselig var rabat på færgeoverfarten, blev det en billig forlænget weekend. Tidligt om morgenen tog vi med færgen fra Frederikshavn til Göteborg. Det gyngede lidt, men jeg klarede den. Og morgenmaden var ok, men vi ved jo fra erfaring, den ikke er noget specielt. Det var sjovt at se en elg stå foran vores biler i det fri, og sikke fjollet, den så ud da den løb væk.

Elsebeth ElgSluserne

Området vi skulle befinde os i hedder Kroppefjell, og planen var afslapning, på jagt efter cacher, vandreture og madlavning. Jeg havde bagt rigelig mængde kager, 2 slags, som vi havde taget med samt en stor portion lammekarry. Vi fandt en masse svampe, som vi både fik fortæret i Sverige og slæbt med hjem til spisning og tørring.

Lidt svensk naturFamilien Gorst

Her er lidt forskellige billeder fra vores tur til Sverige, hvor efteråret rigtigt er begyndt. Så smukt, så smukt.

Et meget stort klokkespil

Anders spiller på det store klokkespil i skoven; det kræver kræfter for at få alle pæle til at svinge.

Udsigten nydes

Anders og forældre nyder udsigten fra toppen.

Der var enkelt snævre passager, hvor man kunne klatre igennemEn kirke i skoven

Og lige et par sidste billeder.

Anders' morEftertænksomme Anders

Tænk sig, Anders og jeg har nu været sammen i 9 år :)Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*