Vandfaldet Dynjandi og Flokalundur


I dag var vejret igen dejligt, da vi tvang bilen ud på endnu en lang grusvej. Man skal holde tungen lige i munden, og især når der kommer modkørende, da der ikke er meget plads. Det meste af turen var udsigten ikke så speciel, men der var vi heller ikke kommet så højt op, så vi kunne se ud.

Udsigt fra toppen; vi nærmer os vandfaldet

Vi kunne se søen ved vandfaldet, selvom vi stadig havde et godt stykke endnu; her er vi vist ved det højeste højdemeter på denne tur. Det var også her Anders var ude at plukke lidt mosebøllebær, som der var rigtigt mange af. Senere, ved vandfaldet, fandt vi en masse ægte, rødfarvede indeni, blåbær sammen med mosebøllebærrene; så maverne skulle fyldes lidt.

Multebær, men der var også en masse blåbær, som vi senere fyldte os iSå er ved ved området ved Dynjandi-vandfaldet

Så er vi ved foden af de 7 vandfald, som hver har deres eget navn. Desværre kan jeg ikke lige huske navnene på dem, men da jeg alligevel ikke vil vise et billede af hvert vandfald går det nok; navnene kan formentlig findes på google.

Dyjandi-vandfaldet, som består af 7 mindre vandfaldDen øverste del af vandfaldet, som jeg har glemt navnet på

Her står Anders ved det øverste vandfald, som også er det største og det første i kæden. Men denne samling af vandfald har stort set, enhver slags vandfald. Der er de store, der er sådan lidt flod-agtige og hvor der løber meget vand igennem. Og så er der de tynde, som løber og meget forskellige ting og deler sig – så der er nok vandfald for enhver smag.

Det eneste billede af os begge sammen; som vi så tog selvBilen bliver godt måget efter sådan en lang grustur, så det er godt man kan vaske den gratis i Flokalundur

Jeg ville gerne have mindst 1 billede af os sammen, bare for lige at vise, at vi rent faktisk var af sted sammen, men så er det også hyggeligt med sådan et billede. Så det blev taget af Anders med udstrakt arm, så egentlig et ok billede, når nu vi selv har taget det. Efter vores tur til vandfaldet var det tid til at rense bilen. Heldigvis fandt vi et sted, hvor det var gratis – i hvert fald var der flere, der fik vasket deres bil uden at betale noget. Vi valgte så også at spise en frokost på hotel Flokalundur, hvor jeg fik en lidt kedelig burger med pomfritter og Anders lidt fladbrød med smør og røget laks. Det smagte så godt; simpelt men godt. Vi valgte så at bestille nogle “to go”, som de vist syntes var vældig morsomt.

Vi er ikke de eneste, der har snavset bilen til, men vi vaskede dog vores

Så er vi klar til at tage med færgen tilbage, men vi er ikke de eneste, der har fået en beskidt bil, se f.eks. bil nr. 3 fra venstre – de har så bare valgt ikke at vaske den, men den er er nu også mere snavset end vores var. Vi overnattede på campingplads i Stykkisholmur, hvor overraskende nok, det tyske par også var.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*