Sporvogne – sikre eller dødsfælde?


Da vi først ankom til Melbourne, syntes jeg sporvognene virkede smarte, selvom nogle var gammeldags. Umiddelbart burde det være et meget sikkert transportmiddel. Sporvogne følger jo et spor og ledninger, så de kan jo ikke sådan bare skifte retning, dreje forkert eller køre for tæt på nogen. Alligevel er der sket en del ulykker med sporvogne; sammenstød mellem to sporvogne på samme spor. Før vi kom til Melbourne var det vist ca. 2 uger siden, der var sket en ulykke, med en del sårede; ingen døde heldigvis. For ca. 1 uge siden skete der endnu et uheld, endda samme sted. For 3 dage siden skete der en ulykke om morgenen og senere på eftermiddagen en ulykke med en sporvogn, der er kørt ind i en bil. Så på en uge er der sket 3 ulykker, 2 på samme dag. Jeg ved ikke om det er fordi de kører for hurtigt, hvilke nogle gør, eller fordi de ikke er opmærksomme eller en fejl i sporvognene; det er i hvert fald ikke blevet fortalt til befolkningen. Jeg er i hvert fald ikke helt så tryg mere, men vi skal jo frem og tilbage engang imellem; vi prøver også at benytte togene, nu de også er hurtigere.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*