Chefens barselsgave – nye udfordringer med strikningen


Jeg var kommet i ekstra strikkehumør, og jeg ville prøve at kaste mig ud i babystrikning, da jeg hørte min chef skulle være far for første gang. En lille dreng skulle det være, så jeg fik gang i de blå farver og håbede virkelig på, der ikke var blevet set noget forkert ved scanningerne, og at det stadig ville være en dreng. Den 21. oktober om morgenen skete; den dag, jeg havde forudset, og efter en forældreorlov på 2 uger (som blev afbrudt og forlænget undervejs) var han tilbage.

Virksomheden og personaleforeningen giver hver 500 kr, så jeg var rigtigt ude at shoppe for 1000 kr til den lille ny, og det lod til at være et hit – i hvert fald fik jeg 5 ting ud af det, da det var på udsalg, alt hvad en lille dreng kunne tænke sig, biler, legeunderlag med veje, træpuslespil, pivdyr og et aktivitetstæppe.

Gaver fra NEAS og personaleforeningen, indkøbt af migUdpakket

Jeg selv fik strikket en lille, blå elefant, en stribet hagesmæk, en blå djævlehue og et bar stribede blebukser – det hele er afbilledet.

Samlet barselsstrik

Hagesmækken (100% bomuld) er efter følgende opskrift, mens blebukserne (75% uld) er strikket efter denne opskrift.

Blå og hvid stribet hagesmækSort- og blåstribede blebukser

Djævlehuen (100% babyuld) er efter denne opskrift, og elefanten (100% akryl) er efter følgende opskrift.

DjævlehueDen fine lille snøfle

Og så lige et ekstra billeder af elefanten og dens storebror (den grå er i 100% uld, og derfor lidt for tynd og gennemsigtig), inden den skulle sendes af sted.

De to snøfler


Og et sidste af den lille blå elefant.

En elefant med gang i, og en rigtig charmetroldIngen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*