En lyserød, strikket håndtaske med strikket for


Jeg kunne simpelthen ikke stå for den strikkede, lille håndtaske, jeg havde set en opskrift på. Rød skulle den godt nok være, men da jeg har en masse garn, der skal bruges blev den så til lys lyserød i 100 % merino. Det er bare lækkert. Men mit garn viste sig at være tykkere, så det blev en lidt større taske og tykkere end forventet. Men det var nemt at strikke, og rundpinde har jeg fundet ud af, faktisk er dejlige at strikke på, når snoren ikke drejer for meget rundt. Men måske jeg kaster mig over at strikke endnu en taske af noget tyndere garn. Det er en taske, hvor foret også skal være strikket og strikkes i samme omgang, hvor man så bukker det strikkede og syer sammen i bunden. Hangen er meget tynd, og man skal derfor ikke fylde for meget i tasken. Jeg tilføjede også en inderlomme, til nøgler eller mobiltelefon, men vores nye HTC Desire (både Anders og jeg købte en her i slutningen af september) er jo lidt store og tunge, så det er vist bedst, den ligger i tasken i stedet. Tasken er ca. 18 cm bred og 20 cm lang med en hang på 114 cm (hele snorens længde).

Min lyserøde, strikkede håndtaske, her er jeg i gang med inderforet.

På billedet kan man se, at jeg har lavet det yderste af tasken færdig (mønstret), inderforet som er ved at blive strikket færdigt er i glatstrik og gik super hurtigt at få lavet færdigt.

Færdig taske

Der er brugt 2 nøgler garn “Debbie Bliss Rialto DK” som består af 100 & ekstra fint merinogarn. Opskriften er fra bogen “Last-minute knitted gifts” af Joelle Hoverson; se bogen her .Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*