Firmajulefrokost og fotokonkurrence


Årets julefrokost (d. 26. november) blev holdt på Hotel Scheelsminde, hvor pladsen egentlig var lidt trang, nu vi er så mange. Vi havde hyret band og underholdning (Klassens tykke dreng). Desværre er billederne, som folk tog, så dårlige, så der bliver ikke noget af det. Stemningen var god og underholdningen var genial, anderledes med musik og lidt stand-up og fik folk med. Maden var ikke noget særligt desværre, og den værste ris a la mande, jeg har fået, vandet/tynd og indeholdt kun fløde og ikke rigtigt smag af vanille og så var det pyntet med klementiner, underligt. Klementinerne var desuden også pynt på de stegte sild, måske der var tilbud på klementiner :)

Det begyndte at sne, da vi tog til fest, og der var kommet helt vildt meget, da vi forlod festen kl. 2, hvor Anders kom og hentede mig. Det blæste også en del, men hjem kom vi selvom det var noget besværligt.

Det var faktisk også til julefrokosten, at vinderne af firmaets fotokonkurrence blev udråbt, og jeg var 3. vinderen, dejligt. Men til gengæld skulle jeg så også transportere en lamineret udgave af mit billede – som jeg skulle passe under hele festen – en fin dækserviet.

Til fotokonkurrencen havde jeg indsendt nedenstående 10 billeder, fra rundt om i verden.

Billede 1 (Parløb): Guløjede pingviner ved Dunedin (New Zealand)

Billede 2 (Puslespil): Stenpuslespil ved Djupalonsandur strand (Island)

Billede 3 (Rhyolit): Rhyolitlandskab ved Landmannalaugar (Island)

Billede 4 (Roadtrip): På roadtrip ved Skaftafell (Island)

Billede 5 (Routeburn Track): På vandretur på Routeburn Track (New Zealand)

Billede 6 (Snowbird Pass): På vandretur på Snowbird Pass ved Mount Robson (Canada)

Billede 7 (Surf Beach): Stemningsbillede ved Surf Beach (Australien)

Billede 8 (Garibaldi Lake): Morgen ved Garibaldi Lake (Canada)

Billede 9 (Laugavegurinn): På vandretur på Laugavegurinn (Island)

Billede 10 (Odd One Out): Måger ved Batemans Bay (Australien)

New Zealand: ParløbIsland: PuslespilIsland: RhyolitIsland: RoadtripNew Zealand: Routeburn TrackCanada: Snowbird PassAustrailen: Surf BeachCanad:Garibaldi LakeIsland: LaugavegurinnAustralien: Odd One Out

En fotograf skulle vælge 12 finalister mellem alle indsendte (omkring 143 billeder), her blev et af mine udtaget, nemlig nedenstående, som også vandt 3. pladsen med en præmie på 500 kr til en Photo Care. Ikke lige den forretning, jeg allerhelst ville have til, og 500 kr er ikke meget, hvis man skal købe udstyr. 2. pladsen fik også 500 kr mens 1. pladsen fik 1000 kr. Glad og overrasket blev jeg. Så måske skal billedet op at hænge på kontoret derhjemme – vi fik nemlig det indrammede billede, som var udstillet her i virksomheden til afstemning.

Austrailen: Surf BeachIngen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*