Besøg fra Polen


Min onkel (min mors bror) kom 10 dage til Danmark for at besøge min mor; han havde i fødselsdagsgave fået en busbillet til Kolding (bussen kører i dag helt til Kolding, for en del år siden, kan jeg huske, vi skulle hente dem i Hamborg). Det er i hvert fald mindst 13 år siden, jeg sidst har set min onkel og resten af min polske familie, ja altså udover virtuelt. Min mor havde det fantastisk med besøget og kunne slappe lidt af – det meste af tiden går desværre med at passe min far, der er meget syg, udover hun selv kæmper med sygdom. Anders og jeg var så et kort smut til Kolding for at hilse, egentlig var det meningen, vi først skulle til Kolding weekenden efter, men da det pludselig blev til, at min onkel kom denne weekend, måtte vi en kort tur derned – vi havde jo planlagt et ophold i Ormslev ved Anders’ mormor.

Min mor og hendes bror

Og så lige et billede af os alle tre, taget med mobiltelefon, så kvaliteten er ikke helt så god; og så var belysningen heller ikke den bedste, da det var aften.

Min onkel, mig selv og min mor

Sikke forkælet min onkel blev, da han var der, masser af lækker mad, specialøl og han fik selvfølgelig også en masse med ned, men nu har vi selvfølgelig også flere penge end dem. Flæskesvær var åbenbart det helt store hit at slæbe med hjem. Jeg kan stadig ikke lade være med at synes, at han ligner Ozzy Osbourne, i hvert fald når han har briller på og udslået hår; det er jo så langt, men sådan har han altid haft det ;)Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*