Sydney Wildlife World


Ny motionsform?Den sidste dag på turen op til Sydney fik vi set byen Kiama, vores sidste stop. Selve byen er ikke noget specielt, faktisk kedelig. Der var dog 2 ting, der morede os lidt. Der findes så mange forskellige måder at motionere på, men det her var alligevel nyt for os. Man kan nu vandre en tur med Gud, men det kan vel næppe være for alle og enhver.

Den anden ting, der morede os eller rettere som vi bare fandt grim og pinlig at have i en by, er koen nedenfor. Jeg ved godt, det er en modeting, der findes mange slags man kan købe, men jeg kan bare ikke forstå moden; det er i hvert fald ikke noget jeg ville have stående fremme og slet ikke så stor en foran en butik.

En meget grim ko.Udsigt ved byen Kiama.

Tager man til gengæld til udkanten af byen, kan man se Blowhole, Little Blowhole og Cathedral Rocks. Man får et rigtigt flot landskab at se. Vinden var kraftig og det regnede, så der var ekstra tryk på blowholes. Vi fik dog taget nogle billeder før vi drog videre.

Anders ved Blowhole i Kiama.Cathedral Rocks i Kiama.

Onsdag den 7. november startede Anders sådan for alvor med sin konference, så jeg tog ned til havnen for at gå i zoo. Darling Habour hedder havnen, hvor Sydney Wildlife World og Sydney Aquarium ligger. Det er nu dejligt stadig at kunne få studierabat, og jeg købte derfor en kombineret billet til begge forlystelser, de skulle bare bruges inden for 3 mdr., så der var ikke noget pres. Så jeg tog ind i zooen. Jeg var noget skeptisk for det hele var lukket inde i en stor bygning i flere etager, men det så ud til, at de fleste dyr havde det ok. En lille hunkoala, der ville hen til mig.Der var i hvert fald plads nok til koalaerne, der frit kunne vandre rundt, sådan da, der var selvfølgelig nogle dyrepassere i nærheden, for at holde dem inden for bestemte områder. I toppen af bygningen kunne man få taget et billede sammen med en koala, men man måtte ikke engang røre ved den, den skulle bare sidde på en gren i baggrunden, så det gad jeg i hvert fald ikke. Jeg holdt mig til at tage billeder selv. Imens jeg gjorde det, var der en meget nysgerrig lille koala, der ville hen til mig, som det kan ses på billedet. Koalaen snuste endda til mine bukser og virkede som om den ville op. Jeg overvejede kort at røre ved den, men tænkte dyrepasserne nok ville blive sure, hvis de så det, så jeg lod være, men det var tydeligt den ville op til mig ;) Dyrepasseren opdagede pludselig hun var stukket af, så hun løftede den lille hunkoala op og satte hende i en lille træstub igen.

Der var en del forskellige dyr, men de sjoveste var nok alligevel wallabierne, for de var mest livagtige. Især dette billede nedenunder, kan jeg simpelthen ikke lade være med at grine eller i det mindste smile over, det ser simpelthen så morsomt ud. Det ser ud som om den griner af et eller andet morsomt, men faktisk så nyder den at gnaske et stykke frugt.

En wallaby der nyder et stykke frugt, men det ser ud som om den morer sig gevaldigt.

Imens Anders tog på Dinner Cruise med konferencen tog jeg ned i Sydney Aquarium, men det var en lidt skuffende oplevelse. Godt nok har det åbent til kl. 22, men nogle ting er lukkede og en del af dyrene sover bare. Så jeg fik hurtigt gået igennem det. Heldigvis fik jeg set nogle Platypusser og Weedy Seadragons. Desuden var jeg lidt trist over ikke at skulle med Anders, men det kostede 100 AUD for mig, så det var alt for dyrt. Anders fortalte mig bagefter, at jeg ikke var gået glip af noget, madmæssigt i hvert fald. Han fik jo set operahuset fra vandet.2 kommentarer »

  • Halina siger:

    Nej hvor er den morsomt den wallaby på billedet. Jeg må bruge den som baggrund til computeren på arbejdet, så får jeg bedre humør.

  • Dorte Klerke siger:

    Ja jeg fik en del gode billeder, men det var nu alligevel det bedste. Jeg kan sende dig det store billede eller tilpasse det til din skærm, hvis det ikke passer helt. Det er bare et billede, der er reduceret i størrelse. Men det glæder mig, hvis den også kan sprede glæde hos dig.

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*