Et lille Læsøsjal bliver færdigt i arrigskab


Det startede ellers godt, det kit jeg havde købt, da vi var i Læsø i maj, men da der efterhånden var kommet nogle fejl og jeg snart ikke kunne finde hoved og hale i det, og har haft det liggende længe, med enkelte pinde strikket i ny og næ, skulle det være færdigt nu. Det er jo ikke meningen, man sådan skal være sur og irriteret på det, mens man strikker. Så det blev kortere end det skulle, faktisk brugte jeg kun halvdelen af garnet, men jeg er tilfreds, selvom det ikke er så langt. Det kan bindes og luner.

Læsøsjal med mohair og merino

Det er strikket med 2 tråde, 1 tråd super kid mohair og 1 tråd merino fine. Lækkert garn, og det er superblødt og let, og det fnugger meget lidt, hurra. De havde ikke mere af den orangekombination, så det måtte blive det blå. Nu har jeg så teknisk set til 1 sjal mere, men der skal nok gå lidt tid; jeg har set mig irriteret på dette sjal med hulblomster.

Og bagfra - blomstermønsteret er tydeligere her

Det er ikke blevet vasket eller spændt ud, men jeg ved ikke helt om jeg tør, for måske bliver det for udstrakt.4 kommentarer »

 • Halina siger:

  Den ser ellers dejlig ud. Man kan se at din raseri blev fanget i maskerne. Næsten som en trold i flasken. Jeg håber ikke du nogen sinde vil travle den op.
  Jeg var næsten ved at skrive at den er den pæneste, men faktisk husker jeg ikke de andre. Du burde lave billede alle dine sjaler samlet.

  • Dorte Klerke siger:

   Nej jeg vil ikke trevle op. Og faktisk synes jeg også det er det pæneste, jeg har, desværre er der jo nogle fejl, men ellers er det et pænt sjal, som sagtens kunne have været længere.

 • Halina siger:

  V kender dig at du ikke kan nyde dit arbejde når du ved at det er fejl. Hvis du bliver træt af den så vil jeg gerne overtage den. Jeg ved ikke hvor du har lavet fejl, så det er ok med mig. Den er meget pæn.

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*