Julestemning – kalenderlys


Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst lavede juledekorationer med ler og lys. Men i år skulle det være. I forbindelse med en af vores sidste svampeture og turen til Sverige, havde jeg fået samlet lidt fra skoven. Blandt andet det store stykke bark fra Sverige, var jeg meget glad for. Og det ligner ikke mig, at være færdig i god tid og klar til 1. december. Men det skete i år, og den pynter bestemt i lejligheden. Så er det bare med at huske at tænde og slukke lyset igen, hver dag.

Kalenderlys dekoreret med ting fra skoven2 kommentarer »

  • Halina siger:

    Jeg hørte at dekoration bestod af af ting fra jeres ture i naturen. Det var dejligt at en del af den natur I har oplevet ude kunne I nyde i stuen i den kolde mørke tid.
    Du blev efterhånden en lille kunstnerisk sjæl, Dorte.

    • Dorte Klerke siger:

      Ja jeg er blevet meget kreativ for tiden, og det er dejligt. Desværre sætter nogle ting, sine begrænsninger, ingen symaskine, men ej heller plads til det m.m. Men så må man jo lave det, man kan lave, som der er plads til.

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*