Strikket, islandsk tunika


Bortset fra lidt små skønhedsfejl er jeg ret tilfreds med min tunika. Jeg synes, som jeg faktisk har læst andre steder, også at ærmerne er lidt brede under armen men ellers fine nok. Jeg er glad for jeg øgede længden af tunikaen med 3 ekstra mønstre efter at have læst, at mange havde gjort den længere. I opskriften står der desværre ikke noget om længden, og der er kun et billede til hjælp. Her slutter tunikaen lige ved skridtet og går derfor ikke rigtigt ned over måsen, som jeg godt kan lide. Og jeg klarede mig stadig lige med 3 nøgler garn, som opskriften foreskrev, og det endda selvom, garnet knækkede efter optrevling af strikkeprøve (det laver jeg ikke så tit, og sjældent hele strikkeprøven færdig).

Strikket, islandsk tunika - forfraStrikket, islandsk tunika - bagfra

Et bælte gør tit underværker, og jeg er normalt ikke så meget for bluser, der fylder for meget, men hellere noget, der sidder lidt tættere. Opskriften er fra samme hæfte, som tørklædet, jeg lavede tidligere.3 kommentarer »

 • Frau Putz siger:

  Hej Dorte
  Du spurgte til min stribede taske – og i stedet for at komme med en laaaaang forklaring her, vil jeg henvise dig til en anden taske, jeg har strikket. Find den på Ravelry, hvor jeg hedder frauputz. Det er den lilla og hvide, stribede taske – og under informationerne om den kan du finde links til 2-3 indlæg på min blog, hvor jeg har lavet en lille billed-diy med instruktioner om fremgangsmåden.
  Håber det så lykkes for dig. Ellers må du endelig henvende dig igen.

  MVH Karina

  • Dorte Klerke siger:

   Hej Karina
   Tak for dit svar, jeg fandt din vejledninger på din blog, så de skal printes ud og studeres. Og så er det med at finde noget passende garn, og prøve de nye teknikker med opsamling af masker og filtning :)

   Tak for kigget på din blog.

   Dorte

 • Halina siger:

  Den er også så pæn så pæn. Jeg kunne godt have den på en gang i mellem ( men til hvad og hvor). Det kunne være dejligt med lange arme.

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*