Firmajuleafslutning x 2


Et brag af en juleafslutning. Jeg havde fået til opgave af arrangere juleafslutningen for kollegaer og deres børn her på arbejdet; da jeg er med i personaleforeningen. Og jeg havde hørt, at den var lidt kedelig sidste år, så i år skulle der bare gives gas!

Buller og Theodor på besøg hos Nordjysk Elhandel

Vi som en ekstra bonus besøg af Buller og Theodor, maskotterne for AABsport, som vi er sponsorer for. Faktisk fik vi kun kostumerne, så 2 medarbejdere måtte trække i dem. Lad mig sige det sådan, de syntes der var varmt og så lugtede dragterne, mums. De kom kl. 15.30 og gik rundt i virksomheden og underholdte børnene, mens der blev serveret gløgg, æbleskiver, småkager, saft, udskåret frugt, gulerods- og agurkestænger og slik Så der altså var både sunde og usunde alternative til børnene.

Juletræet fra receptionen er flyttet op på 3.sal - det er efterhånden ret tørt

Sidste år fik de en kæmpe slikpose, men de får jo så meget af det, så det havde vi droppet, så måtte de spise, hvad de kunne, mens de var der. Kl. 16.30 var julemanden klar på 3. sal, hvor han skulle råbes ud fra sit skjul. Og så begyndte underholdningen med tryllerier og sanglege rundt om det lille juletræ.

Julemanden for børnene til at sætte sig om juletræet - trylleshowet starterTrylleshow med frivillig deltager

Til sidst var det tid til gaveuddelingen, her står jeg til højre for julemanden og min kollega til venstre. Julemanden kunne ikke se noget uden sine rigtige briller, så vi måtte læse op. Vi havde selv været ude at købe gaver og pakke dem inde omkring 60 gaver puha. Og jeg havde nemlig et mål, at hvert barn skulle have en ordentlig gave og noget forskelligt, og det må man sige, der var. Det er sjovt at se, hvor forskelligt børnene reagerer, nogle er meget bange og sender mor, andre tager modvilligt imod gaven, andre styrter hen også. Men julemanden kan også virke skræmmende. Feedback som jeg har fået indtil videre har været at det var rigtig godt. Så der er noget at leve op til næste år.

Fingergymnastik om juletræetGaveuddeling

Afslutningen sluttede kl. 17.30 og så oprydning ca. 30 minutter. Og så var jeg ellers klar til at hoppe i min nye, røde kjole og styrte hen til bussen, og ind i byen, for der var nemlig også afslutning for kundebordets afdeling, hvor nogle af os små afdelinger var inviteret til. Jeg var desværre først fremme kl. 19.10 men jeg havde også en del, jeg skulle nå. Jeg kan nu bedst lide at komme hjem først, og klæde om der, men det gik.

Vi spiste tapas og hyggede os med lidt på en bar. Omkring kl. 2 forlod jeg selskabet for at fange en taxa, men det var umuligt, en fredag i december. Så efter at have stået 15-20 minutter mødte jeg pludselig en kollega (som ikke havde været med til afslutningen), og vi fandt en taxa sammen, som vi delte. En lidt nervøs tur var det, da der var kommet en masse sten og chaufføren var så venlig op til flere gange at fortælle, han kun havde sommerdæk på. Men jeg nåede sikkert hjem.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*