Tarte au citron


Weekenden skulle nydes med en dejlig citrontærte med opskrift fra Brødrene Price. Af et første forsøg var det rigtig godt, da vi ikke altid har så meget held med mørdeje, i hvert fald ikke Anders, så jeg gav det et forsøg. Enten var vores form for lille eller der var for meget dej.

Tarte au citron

I hvert fald blev den for tyk i bunden, hvorfor den ikke blev sprød. Og så skulle kagen have haft lidt længere med citronfyldet, da det vist ikke var helt færdig. Men smagen var dejlig, næste gang skal der dog mere sukker i eller mindre citron – vi syntes de så så små ud de citroner, så vi puttede dobbelt så meget i. Godt nok kan vi lide sure ting, men det var lige i overkanten :)

Og så det lille stykke :)1 kommentar »

  • Halina siger:

    jeg har også set denne opskrift en gang. Det ser godt ud på billedet og ikke er det er for sur, Sådan kan det være med citroner. Surhed kan varierer . jeg har også lavet lidt for sur min sidste citrongormage.

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*