Stribet, mohairtørklæde


Jeg sad og skulle have et lille afbræk fra min sommertop med 4 farver, som jeg er i gang med at strikke. Og da jeg har frygtelig meget af det tynde mohairgarn, jeg engang havde købt til 10 kr nøglen (Anders’ mor har også købt en del) i 4 forskellige farver, så kunne jeg passende lige strikke et lille tørklæde, som jeg blev færdig med i fredags. Anders var ude til ølsmagning med sin lillebror, så der skulle bare strikkes igennem. Faktisk gik jeg først i seng klokken lidt i 2, men jeg kan alligevel ikke sove så meget, når jeg ved Anders på et eller andet tidspunkt kommer hjem – han kom kl. 3. Min cykel var igen punkteret, blot 1 uge efter, jeg havde hentet den, så den måtte derhen igen. Han ville ikke gøre det gratis igen, da det ikke var sket 1 dag efter, vi aftalte så, at hvis jeg fik nyt dæk på (der var hul i dækket), et punktérfrit, så fik jeg monteringen gratis. Fair nok, og han gik allerede i gang med at lave den. Men jeg henter den nu først i morgen.

Jeg fandt dette fine tørklæde.

Fling-tørklæde i mohair

Dog fik jeg vist i starten lukket lidt for stramt af, så nu krøller det. Men faktisk synes jeg egentlig det giver en meget sød effekt, sådan snoende. Men så må jeg vist bare i gang med flere. Jeg slå kun 260 masker op, der skulle fra 275-325 masker. Så derfor blev mit ikke helt så langt; jeg synes også det i opskriften var lidt for langt. Mit er ca. 8 cm bredt og 150 cm langt. 85 % Super kidmohair og 15 % nylon; lyseblåt og mørkebrunt. Selvom det virker superblødt synes jeg alligevel det kraser en lille smule, når man har det på, men luner til gengæld også.

Closeup

Og så har vi lige i dag booket en 5 dages tur til Lissabon, 2-7. april, så det bliver dejligt.2 kommentarer »

  • Halina siger:

    Den ser let og varmt og endda elegant

    • Dorte Klerke siger:

      Ja jeg skal vist have taget et billede af den, mens jeg har den på. Kradser en smule men ej så galt. Og den er nem at lave, selvom den strikkes på lang, og der er en frygtelig masse masker at strikke, men til gengæld skal man ikke skifte pind så tit.

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*