Nu endelig med spejl


Så fik jeg endelig et spejl, hvor jeg kan se mig selv i fuld længde; jeg var også ved at være træt af at hoppe og ned for at se resten af kroppen eller stå på en stol og bukke mig ned, bare for at se, om man nu ser ordentlig ud :) Nu havde jeg også brokket mig over det længe, men vi havde ikke rigtigt plads i bilen til spejlet i bilen, når vi var i city syd eller også havde vi bare ikke tid til at komme i Ikea. Men nu lykkedes det. Så mangler jeg blot at få det sat op og gerne lidt bedre lys.

Mit nye Ikeaspejl "Stave"

Og så fik vi gjort et godt kup, udover at vi fandt vores yndlingsolie på tilbud (som desværre er udgået nu), så fandt jeg Meyers bog “Meyers bageri” til kun 79 kr i Føtex, den koster normalt ca. 250 kr. Så den måtte vi have; som supplement til vores Almanak. Men jeg ville nok ikke give fuld pris, for nogle af opskrifterne på bagværk står allerede i Almanakken.

Meyers bageri

Så får har jeg ryddet lidt op på bloggen i mine arkiver, der nu fungerer som gruppering af indlæg – man klikker på pilene for at lukke og åbne og så åbner året sig til måneder og måneder til indlæg, her står også i parentes antallet af indlæg. Som standard er den nyeste måned altid åben. Jeg leger også lidt med en oprydning af kategorierne, men det driller lidt mere. Og så kan man melde sig som fast læser på bloggen, men jeg skal også have lavet et link til brugerregistrering, så slipper man vist for at taste spam-teksten ved hvert indlæg – og man behøver ikke spørge mig om at blive oprettet :)6 kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*