Tøsehygge og færdige fiskehaler


I fredags var jeg inviteret til tøsehygge hos min kollega Helle sammen med 3 andre, som en opfølgning af min oprindelig hyggeaften december 2009, så det er noget tid siden. Jeg kom for første gang til tiden, ja faktisk omkring 8 minutter før – imponerende, da jeg for det meste kommer lidt for sent. De andre kom noget for sent, med den sidste omkring 25 minutter forsinket, hvilket jeg synes nærmer sig det lidt uhøflige, men det må de selv om :)

Jeg går jo meget op i mad, og følte mig lidt, hvad skal man sige, stolt eller smigret over at blive spurgt til råds med maden, og hjalp til. Jeg fik æren af at lægge lasagnen sammen :D Jeg var hjemme ved midnat, hentet af min dejlige kæreste.

Fiskehale pulsvarmere

Anders havde bildt sig ind, at han skulle mødes med nogle bekendte søndag og medbringe 3 retters mad, så vi havde jo købt en del ind til det, da det så viste sig det først var om en uge. Heldigvis havde vi ikke købt det hele ind, så ingen større skade sket. Jeg fik så strikket mine fiskehaler færdige, som voldede mig lidt problemer med mønstret, men det var vist fordi, jeg havde misforstået det lidt. Men til sidst lykkedes det mig, også lidt vha. trial-and-error.

Mere pulsvarmere

De blev lidt stramme, men det går lige, og som sædvanlig blev lukningen ikke så god.  Man skal ikke have for meget tøj under, men de er ikke så bløde, så de kan nemt kradse lidt. Men de har været i brug og luner. Men det er bestemt et mønster, jeg er ret vild med, så mon ikke der skal laves noget mere i det, evt. af resterne eller andet garn. Eller hvad med et tørklæde?

De luner godt5 kommentarer »

 • Halina siger:

  NEJ hvor du er flittig og hvor de er flotte dine fiskehaler. Det meget flot og interessent mønster, som fiskeskæl. Min fiskemand fra torvet sikker vil bliver begejstret for dem. Måske skal du lave en halsvarmer. Det kunne også være flot som en vest.
  Jeg har fundet en simpel opskrift til en råvest men jeg kan slet ikke forstår opskriften, så jeg dropper det.

  • Dorte Klerke siger:

   Jeg tror nu det vil se sjovt ud, hvis en mand havde sådanne fiskehaler på, men de luner da. Ja jeg er også selv vild med det fiskeskælsmønster.

   Jeg kan jo prøve at vejlede dig, hvis du vil i gang med at strikke. Ellers plejer jeg at sørge i forskellige forums eller ser video på nettet på hvordan man laver en ny teknik.

 • Halina siger:

  Det må være godt at have sådanne varme fiskehaler . Det er tit lidt kold mellem handsker og jakken.

 • Halina siger:

  Det kan man se, madlavning ekspert. Det er kokkekurser i Thailand. Er det ikke noget for jer. Ok nej , Det er ikke nordisk.
  Dejlig kæreste , hvor lyder det hyggeligt.

  • Dorte Klerke siger:

   Ja det er dejligt at være sammen med andre mennesker, også kollegaer. Til daglig er det jo mest, min chef, jeg snakker med, og det er rart at snakke med kvinder også. Så det var hyggeligt, selvom der var meget snak om, forskellige oplevelser ved kundebordet, hvor de 3 sidder – så der følte mig sig lidt udenfor. Men det går nok.

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*