En stille weekend


Denne weekend er gået med madlavning og strikning. Ja det er mest Anders, der har stået for maden, da han skulle medbringe en 3 retters, som skal indtages hos en bekendt. I går fik vi efterlignet den ene ret fra vores madtur til København – risotto med kammuslinger (den oprindelige havde blåmuslinger), men nu var der kammuslinger på tilbud. Det smagte dejligt.

Risotto med grøntsager, stegte kammuslinger og karrysauce

Risotto med grøntsager, stegte kammuslinger og karrysauce

Dejlig ret, og vi kunne sagtens spise mere :) Anders har lavet rimmet laks med rødbedetatar og rygeost, som er en af vores yndlingsretter og så en hotspot med oksekøb, øl og tørrede frugter og til dessert en creme brulee med porter. Det skulle han medbringe, samt vores ølandshvedebrød og en salat af persillerødder i strimler med granatæblevinaigrette, som jeg lavede. Heldigvis blev der lavet så stor portion af maden, at der også var til mig i aften, mums.

Ellers har jeg brugt weekenden og især søndagen på at strikke 1 tørklæde og skiftevis et sjal. Jeg er snart halvvejs med tørklædet og en tredjedel med sjalet. Nu bliver det spændende om sjalet er stort nok – for garnet, jeg har er noget udgået garn, så det er ikke nemt at opstøve mere, hvis der er behov for det.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*