Julestemning down under?


Det grimmeste juletræ nogensinde?Jeg havde nu ikke regnet med, at det ville blive nemt at komme i julestemning. Men det var mest på grund af varmen. Men det er ikke kun det. Vi kommer ikke til at fejre julen sådan rigtigt. Det bliver i hvert fald uden julepynt og gaver, i hvert fald for mit vedkommende. Desuden ender vi nok bare med at give hinanden et dyk eller to i gave i stedet for. Nu budgettet alligevel er ved at blive strammet på grund af den dumme bil. Julepynt er der faktisk ikke så meget af i byen, til gengæld, har de i Melbourne midtby opstillet, hvad der må betragtes som et af de grimmeste juletræer, i hvert fald har jeg endnu ikke set grimmere. Mere kunstigt bliver det næsten ikke. Næh det hjælper heller ikke på julestemningen.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*