Billige klipninger og dyre bilreparationer


Kigger man længe nok kan man finde tingene billigere. Faktisk behøvede vi ikke kigge længe efter et sted at blive klippet til en ordentlig pris. Nu havde jeg i over 2 mdr. sagt, at jeg snart skulle klippes og nu skulle det være. Det passede fint, Anders og jeg havde været på markedet for at købe ind til resten af ugen. Vi trængte begge til at blive klippet. Omkring 62 kr for en klipning uanset mand eller kvinde, så det kan man kalde billigt, og det var faktisk ikke en så skidt klipning.

Til gengæld er vores store udgift, bilen. Den har endnu en gang været på værksted og vi måtte slippe yderligere ca. 1700 aud, så vi har indtil videre næsten brugt lige så meget på reparationer som selve bilen kostede. Det værste er, at det er inden for så kort tid, og at det er hver søndag vi er ude at køre, at bilen strejker på hjemturen. Den gør i hvert fald sit for at ødelægge oplevelserne.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*