Melbourne Zoo


Da vores bil stadig er på værksted, og de ikke ved hvad der er i vejen, havde vi besluttet at tage i Melbourne Zoo. Det var egentlig meningen, vi skulle have været i zoo i lørdags, men jeg blev pludselig ret syg; madforgiftning af en art. Det underlige var bare, at Anders spiste præcis det samme, så det må være en eller anden bakterie som jeg var mere overfølsom for. Jeg var stadig ikke på toppen søndag, men vi tog alligevel afsted.

Trækænguru i Melbourne Zoo.Vejret var dejligt; varmt og uden al for meget blæst. De fleste af dyrene lå og sov og dasede, på grund af varmen, men senere på dagen blev det køligere, og vi fik set flere dyr. Vi fik desværre ikke hilst på platypusserne, for de var ikke til at se. Lemurerne havde det rigtigt godt. De havde et stort område omringet af vand, hvor de rigtigt kunne hoppe rundt, som de ville. Desværre betød det, at det var svært at se dem ordentligt og få taget billeder. Men det er selvfølgelig dyrene, der er vigtigst. Vi fik dog set lidt underlige dyr, bl.a. en trækænguru. Hehe den ser nu altså sjov ud, men sød og en flot pels, som det kan ses på billedet. Sådan lidt klodset oppe i træet. Avokado var i hvert fald en af dens yndlingsmad.

Vi fik også set de små blå pingviner, som vi havde set på Phillip Island, så vi har endelig et billede af dem. De er godt nok søde, men sikke de lugter. Echidnaer havde de også en 3 stykker af. Det er nu også et specielt dyr, der som platypussen er de to eneste æglæggende pattedyr. Det ligner mest bare et forvokset pindsvin. Men man kan ikke lade være med at synes det er sødt, sådan som det tøffer afsted.

En lille flok, små blå pingviner, Melbourne Zoo.En echidna i Melbourne Zoo.

Der er i dag stadig ikke noget nyt om bilen, som vi er meget trætte af. Så når vi engang forhåbentlig får bilen tilbage, vil vi overveje at sælge den tidligere. Det er alt for dyrt, og vi er så trætte af den bil. Det er irriterende, at den skal ødelægge vores oplevelser.

 

Jeg har efterhånden fået det bedre, selvom maven stadig protesterer over at få noget mad eller drikke, men det kommer forhåbentlig. Jeg har i det mindste fået appetitten og lysten til at spise det tilbage, og det er nu meget godt når man befinder sig i en “madby”, som Melbourne skulle være kendt for hehe.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*