En lille loppe er født


I går ville jeg være lidt kreativ, og prøve at lave lidt påskepynt, og i den sammenhæng, snakkede vi om, jeg skulle prøve at filte nogle små kyllinger, som jeg kunne have indeni nogle æg. Anders blev inspireret af filtning og ville så filte en lille loppe (eller en sort nullermand). Her er pragt-eksemplaret så, på “talerstol” (Pepsi-kapsel).

En lille loppe, holder en stor tale - her med en påskekylling som tilskuer8 kommentarer »

 • Dorte Klerke siger:

  Hej Emilie
  Tak, det kan være man skulle overveje en masseproduktion, men de er nu lidt små og opbevaring kan være svær.

 • Frk.Fjong siger:

  Så søte de var!

  Så hyggelig at du ville være med på min give away. Det er en kjempelekker den plakaten med katten på, kunne tenkt meg den selv ;)

  Lykke til!

  Hilsen fra Frk.Fjong Ü

 • Lene Søholm siger:

  Kyllingen er bare rigtig “nuttet”, som min søn ville udtrykke det. Loppen er god humor og jeg fik et herligt grin. Tak for det. Og tak fordi du kigger med på min blog. Knus fra Lene

 • dorit siger:

  Jeg vil sige dig tusind tak for dine varme hilsen på min blog i forbindelse med min fars sygdom og død. Det varmede utroligt meget i en hård tid. Det var hårdt, mens det stod på, men den rigtige regning kommer først nu her bagefter. Jeg er endnu noget kvæstet, og glæder mig til jeg igen får energi og overskud til at fordybe mig i blogland.

 • Lene Søholm siger:

  Hej Dorte.
  Tak for din kommentar om ugletaskerne. Mønsteret fås ikke nogen steder, for jeg har kopieret en designer fra Skotland. Men taskerne er da for søde ikke? Gid det var mit eget design. Knus fra Lene

 • Lene siger:

  Typisk at mænd altid skal lave noget fjoget!! Men den er nu sød, og kyllingen lige så.
  Og måske laver jeg en give away mere med en søster til Nina….

 • Dorte Klerke siger:

  Mange tak. Ja den har simpelthen ikke stoppet med at plapre løs, den loppe “mi mi mi mi” siger den.

  Ja mænd er fjogede.

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*